SOITA tai
LÄHETÄ VIESTI

Tuotteet

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme muuttuvassa rakentamisen ympäristössä, jossa yksilöllisten tarpeiden huomioiminen on entistä tärkeämpää. Siksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia järjestelmiä ja ratkaisuja, joita voidaan käyttää lähes kaikkiin vedeneristystarpeisiin.

Huolehdimme myös, että tuotteemme täyttävät direktiivien oleelliset turvallisuus- ja laatuvaatimukset. CE-merkintä tuotteissamme tarkoittaa, että ne on testattu harmonisoidun tuotestandardin mukaisella testimenetelmällä.

LOIVAT KATOT

Loivilla katoilla tarkoitetaan kattoja, joiden kaltevuus on 1:10 - 1:80. Tyypillisesti tällaisia kattoja on moderneissa liike-, teollisuus-, ja asuinkerrostaloissa tai pien- ja rivitaloissa, joissa materiaalivalinnat ovat avainasemassa. Niiden avulla huolehditaan toimivasta vedeneristyksestä ja vedenpoistosta, mikä turvaa katon pitkän käyttöiän vaihtelevissa ja äärimmäisen vaativissa sääolosuhteissa.

LUE LISÄÄ

LÄMMÖNERISTEET

Ammattitaitoinen eristys on yksi rakentamisen peruspilareista. Kun suurin osa ulos pyrkivästä lämmöstä poistuu rakennuksen yläpohjan kautta, on yläpohjan materiaalit huomioitava energiatehokkuutta parantavissa ratkaisuissa. Oikeiden materiaalivalintojen takaama tehokas eristys tuo säästöä myös lämmistyskustannuksissa.

LUE LISÄÄ

VIHERKATOT

Viherkatot vaativat tarkkaa suunnittelua, jota ohjaavat erityisesti vedeneristys ja juurisuojaus. Ne ovat kuitenkin parhaimmillaan erittäin kauniita ja viihtyisiä, mutta toteutukset vaativat onnistuakseen kokemusta ja laaja-alaista osaamista muun muassa sääolosuhteiden vaikutuksista.

LUE LISÄÄ

KATTOTARVIKKEET

Meidän avullamme kattourakoitsija löytää kokonaisratkaisun, jossa on kaikki kohdallaan. Itsenäisenä ja valmistajista riippumattomana yrityksenä voimme tarjota vaihtoehtoja, jotka ovat joustavia yksilöllisesti räätälöityjä.

LUE LISÄÄ

PUTOAMISSUOJAT

Putoamissuojausta tulee käyttää aina katolla työskenneltäessä. Sitä tulee käyttää myös lyhytaikaisissa huoltotöissä, esimerkiksi kouruja tai kattoa puhdistettaessa.

LUE LISÄÄ

PYYDÄ TARJOUS

PYYDÄ TARJOUS

Tai lähetä meille viesti

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.